The-relaxing-crow

 


 

Nieuwtjes doorgeven:
Heeft U voor deze rubriek iets te melden geeft dit dan door aan de beheerder Perry.
Op een briefje of per mail met vermelding "website" aan the.relaxing.crow@gmail.com 
Of u kunt langskomen bij caravan nr. 51. (Martin en Mieke)
 In verband met de privacy nieuwe wetgeving AVG kunnen wij u melden dat er door de activiteiten commissie GEEN email- of andere gegevens worden bewaard en/of doorgegeven aan derden. Foto's worden alleen geplaatst van activiteiten.
Indien u op een foto staat en deze foto verwijderd wil hebben, neem dan contact op met the.relaxing.crow@gmail.com onder vermelding: AVG - foto verwijderen, met Perry of met Mieke (caravan nr. 51).


Nieuwe bewoners
De één gaat, de ander komt. Nieuwe gezichten zien we tijdens een rondwandeling.
Wij willen graag kennis maken met nieuwe bewoners van het caravan park.
Laat wat van U horen.
Wij stellen het zeer op prijs als nieuwe bewoners zich melden met caravan nummer en voornaam.Dit geldt ook voor onze Duitse gasten.
(Mag bij Mieke, caravan nr.51, Jeu de Bouiles laan of bij Perry).

Vaste bewoners die al jaren en jaren aanwezig zijn. Wij nodigen U uit om te vertellen over hoe het vroeger was ten opzichte van met het heden. Schroom niet. Voor foto's van vroeger houden wij ons gereed. 


(2023) Nieuwe bewoners nr 118 stellen zich voor.
Via Perry ontvingen we bericht van nieuwe  bewoners.
Nicolien Verrips en Ben Cohlen stellen zich voor.

Dank jullie wel Nicolien en Ben.

Wij zijn Nicolien Verrips en Ben Cohlen, sinds afgelopen jaar de gelukkige eigenaren van caravan 118.
We zijn heel erg blij met onze prachtige plek op dit heerlijke terrein! Een jarenlange droom gaat hiermee voor ons in vervulling.
We wonen en werken in Zwolle en onze volwassen kinderen Sophie, David en Job studeren in de Randstad.
Voor hun is dit ook een aantrekkelijke uitvalsbasis, waar ze graag naar toe komen om samen of met vrienden te zijn.
We hebben al een heerlijk eerste seizoen achter de rug en hopen dit jaar nog vertrouwder te raken op het terrein en met de mede-bewoners.
Jullie zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij onze caravan in de ‘zonnehoek’.
Hartelijke groet van Nicolien en Ben.


(2022) Nieuwe bewoners nr 57 stellen zich voor.
Via Perry ontvingen we bericht van nieuwe bewoners. Ze staan al een paar jaar op onze camping, maar stellen zich nu voor. Dank jullie wel Ulrike en Reinhard.

(2022) Neue Bewohner nr. 57 stellen sich vor.
Durch Perry erhielten wir eine Nachricht von neuen Bewohnern. Sie sind seit einigen Jahren auf unserem Campingplatz, aber stellen sich jetzt vor. Danke Ulrike und Reinhard.

Wir möchten uns gerne auch den anderen Bewohnern von Relaxing Crow vorstellen.

Hallo,
wir sind Ulrike und Reinhard und sind seit 2018 hier auf dem Platz nr 57.

Wir teilen unser Chalet mit unserem Sohn Henning, seiner Frau Nadja und unseren Enkelkindern Jesse und Sander. Dazu gehört der Familienhund Gardi.
Die Enkelkinder sind ganz begeistert von dem neuen Spielplatz.

Früher waren wir viele Jahre mit unserem Caravan auf dem Campingplatz De Carlton ganz in der Nähe. Wir fühlen uns hier auf diesem Platz sehr wohl. Die Nähe zu den Dünen und dem Strand ist ideal für uns. Besonders angenehm ist hier für uns ,dass wir viele schöne Fahrradtouren von hier aus unternehmen können.

Viele Grüße,

Ulrike und Reinhard
Platz Nr.57

Ook stellen wij ons graag voor aan de andere bewoners van Relaxing Crow.
Hallo, wij zijn Ulrike en Reinhard en zijn hier op de sinds 2018 op standplaats nr 57.
Wij delen ons chalet met onze zoon Henning, zijn vrouw Nadja en onze kleinkinderen Jesse en Sander.

Dit is inclusief de familiehond Gardi.
De kleinkinderen zijn erg enthousiast over de nieuwe speeltuin.
Wij verbleven jarenlang met onze caravan in de buurt op Camping De Carlton.

We voelen ons hier erg op ons gemak op deze plek.
De nabijheid van de duinen en het strand is voor ons ideaal.
Het is voor ons bijzonder prettig dat we van hieruit vele mooie fietstochten kunnen maken.
Vele groeten,
Ulrike en Reinhard
Plaats nr.57


(2021) Nieuwe bewoners nr 55 stellen zich voor
Op 16 oktober ontving Perry bericht van nieuwe nieuwe bewoners. Heel fijn Marjolein, om van jullie te horen. Hopelijk zullen hierdoor ook andere nieuwe bewoners zich melden. Juist omdat er de afgelopen twee jaar geen activiteiten konden plaatsvinden, leren we elkaar op deze manier toch een beetje kennen.


Dag allemaal! 

Wij zijn Martijn, Marjolein, Loek (11jaar) en Saar (9jaar) en wij zijn de nieuwe bewoners van stacaravan 55 op de Relaxing Crow aan het Jeu de Boules laantje. 

Wij wonen in Leiden/Oegstgeest en waren al tijden op zoek naar een fijne plek in ons geliefde Noordwijk om het vakantiegevoel en de rust op te zoeken, dichtbij huis maar heerlijk in het groen en bij de zee. 

De sfeer op de camping is rustig en we hebben begrepen dat er niet veel gezinnen met jonge kinderen zijn maar volgens ons passen we er prima bij  :-)  

Ook wij genieten van deze mooie plek, de rust en respecteren die van anderen. We hebben al veel parkgenoten ontmoet en het voelt als een warm welkom. 

Het einde van het seizoen nadert maar we hopen jullie in het voorjaar 2022 weer te zien. 

Hartelijke groeten 

Marjolein Martijn Loek Saar 


Ook aan de duitse gasten stellen zij zich voor.

Hallo! 

Wir sind Martijn, Marjolein, Loek (11 Jahre) und Saar (9 Jahre). Wir sind die neuen Bewohner von Wohnmobil 55 auf der Relaxing Crow, Jeu de Boules laantje. 

Wir leben in Leiden/Oegstgeest und suchen seit einiger Zeit einen schönen Platz in unserem geliebten Noordwijk, um das Urlaubsgefühl und die Ruhe zu genießen, nah an der Heimat aber wunderbar umgeben von Grün und am Meer.

Die Atmosphäre auf dem Campingplatz ist ruhig und wir verstehen, dass es nicht viele Familien mit kleinen Kindern gibt, aber wir denken, wir passen gut hierher, weil wir auch diese Ruhe genießen und die der anderen respektieren.

Wir haben schon viele Parkkollegen getroffen und es fühlt sich an wie ein herzliches Willkommen.

Das Ende der Saison naht, aber wir hoffen, Sie im Frühjahr wieder zu sehen.

Herzliche Grüße

Marjolein Martijn Loek Saar

 


(2020) Nieuwe bewoners nr 70 stellen zich voor
Wat fijn, zo leren wij elkaar kennen. Op 31 maart ontvingen wij mail van Renate en Klaus. zij staan op caravanplaats nr 70. en stellen zich in hun moedertaal voor. 

 

Wir sind Renate und Klaus
aus Deutschland, Siegerland, Nordrhein-Westfalen.
Seit 2013 sind wir hier auf "Relaxing Crow", No. 70.

Vorher waren wir mit einem Starcaravan bereits 23 Jahre im Wohnpark "Het Helmgat", Bloemendaal/Zandvoort "zuhause".
Damals haben wir uns ein gebrauchtes Mobilhome gekauft.
2019 haben wir uns für ein neues Chalet entschieden und uns schon so sehr auf die neue Saison 2020 gefreut. Leider ist durch die Corona-Pandemie alles anders gekommen. Wir hoffen sehr, dass wir bald wieder unser neues Heim genießen können und auch die "Neuen" kennen lernen.

Bleibt alle gesund !

Liebe Grüße Familie Klaus und Renate

 

Wij zijn Renate en Klaus uit Duitsland, Siegerland, Noordrijn-Westfalen.
Sinds 2013 zijn we hier op "Relaxing Crow", nr. 70.
Daarvoor waren we 23 jaar thuis met een stacaravan op het woonpark "Het Helmgat", Bloemendaal / Zandvoort.
Toen kochten we een gebruikte caravan.
In 2019 hebben we gekozen voor een nieuw chalet en keken we uit naar het nieuwe seizoen 2020. Helaas heeft de Corona-pandemie alles veranderd. We hopen dat we snel weer van ons nieuwe huis kunnen genieten en de "nieuwe" kunnen leren kennen. Blijf gezond!

Groeten familie Klaus en Renate 

 


(2020) Nieuwe bewoonster nr 94 stelt zich voor
Inderdaad, goed voorbeeld doet goed volgen. Op 25 maart ontvingen wij mail van Marianne, zij staat op caravanplaats nr 94. Dank je wel Marianne.

Graag stel ik mijzelf voor:

Mijn naam is Marianne, midden in de zestiger jaren en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Ik ben nog 36 uur per week werkzaam als verhuurmakelaar bij een grote woningcorporatie en verhuur vrijesectorwoningen in Den Haag, Zoetermeer en het gehele Westland. Eind van dit jaar ga ik met pensioen.

Sinds half september 2019 ben ik de nieuwe eigenaresse geworden van de mooie stacaravan plaats nr. 94. Ik heb lang gezocht naar een mooie, kleinschalige fijne camping in Noordwijk en Camping Relaxing Crow sprak mij heel erg aan. Dus contact gezocht met Perry, eerst op een wachtlijst gestaan totdat ik aan de beurt was.

Afgelopen jaar heb ik samen met mijn maatje Hans diverse aanpassingen binnen- en buiten werkzaamheden uitgevoerd om van de caravan mijn “eigen stekkie” te maken. Binnen is dat al zeker goed gelukt. Buiten zijn alle grote coniferen aan de zij- en achterkant door een tuinbedrijf verwijderd, nieuwe tegels naast de caravan laten leggen en Perry heeft nog met zijn vader een mooie nieuwe schutting geplaatst. Ik ben er nog niet, ik heb nog meer plannen buiten, maar daar heb ik dit jaar ruimschoots te tijd voor. Ik kijk uit naar de gezelligheid met elkaar voor de dagen dat ik kan en mag verblijven op deze mooie camping.

Ook ik kijk uit naar het mooie weer en hoop dan graag kennis te kunnen maken met u!

Hartelijke groet,

Marianne 


(2020) Nieuwe bewoners nr 111 stellen zich voor
De Op 29 februari ontvingen wij de volgende mail van de nieuwe bewoners van caravanplaats nr 111.

Wij zijn de nieuwe eigenaren van caravan nr 111. Graag stellen wij ons aan jullie voor.

Wij zijn Paul en Mireille en zijn al aardig vertrouwd met de omgeving van Noordwijk. Wij stonden in de afgelopen jaren met onze toercaravan op een seizoensplaats op de naastgelegen camping De Wulp. En omdat Noordwijk ons zo goed bevalt zijn wij bewust op zoek gegaan naar een stacaravan en hebben deze fraaie caravan gevonden. The Relaxing Crow ligt schitterend vlakbij de duinen en het strand zodat wij hier kunnen wandelen en fietsen. Ook slaan wij graag een balletje op de golfbaan in de buurt.

De caravan die wij gekocht hebben is nu circa 15 jaar oud en in prima conditie. Maar van binnen leek het wel of de tijd had stilgestaan. Daarom hebben wij daar veel energie in gestoken met als resultaat een complete make-over van het interieur. En daar kunnen we best wel een beetje trots op zijn.

 

Wij kijken uit naar het mooie weer en hopen dan kennis te kunnen maken met de andere caravaneigenaren.

Laat de zomer nu maar komen!

Wat fijn Paul en Mireille dat jullie de moeite hebben genomen om je voor te stellen. Goed voorbeeld doet goed volgen denk ik dan maar. En wat jammer dat voor iedereen alles nu anders gaat door het coronavirus. Laten we in ieder geval hopen dat we hier met goed gevolg doorheen komen en er van leren, dat we elkaar nodig hebben. Blijf gezond en let op elkaar! 

(2020) De kinderspeelplaats
op het grote veld is vernieuwd en verplaatst dichter bij de kantine.
I
n het vroege voorjaar zagen we graafmachines, die vlak bij het grote raam van de kantine grond aan het uitgraven waren.
Een nieuw terras dacht ik, om straks lekker buiten in het zonnetje te zitten.
Ik had het fout, want een paar weken later zien we, dat daar ter plekke een vernieuwde kinderspeelplaats is gerealiseerd, nu nog afgesloten met rood/wit lint. 
Een fijne plek, waar men zijn kroost beter in de gaten kan houden.
Ook hier hopen we  dat er weer snel kinderen kunnen spelen.

AD HOCO - gezamenlijke activiteiten, vaak mogelijk.
Neem contact op met de activiteiten commissie.

 


 


Wifi - Internet    .

KPN levert maar 2mbit snelheid op het adres van The Relaxing Crow en hier kan de beste wifi-installatie geen snelheid uit halen. Ook is er helaas geen Ziggo of glasvezel beschikbaar in de Kraaierslaan.

Toch is er een oplossing gevonden. Er zijn inmiddels op verschillende plaatsen op de camping extra antennes geplaatst en er zal gebruik gemaakt worden van een zogenaamde straalverbinding. Hierdoor is  de snelheid van het internet aanzienlijk verhoogd.

De snelheid en de hoeveelheid MB’s is echter, ook in de nieuwe situatie, niet oneindig. Voor normaal internetverkeer zal het meer dan toereikend zijn. Gezien het grote aantal gebruikers is het echter niet geschikt om grote hoeveelheden data te downloaden of video’s te streamen.

Het gebruik van Netflix, Ziggo Horizon e.d. is niet toegestaan. Dit verstoort de snelheid op het totale netwerk, waardoor andere campinggasten hinder ondervinden.

U heeft een wachtwoord nodig. Informatie bij de beheerder. 
Wij vertrouwen erop dat u het wachtwoord niet doorgeeft, behalve aan vaste campinggasten.
  


 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb