The-relaxing-crow.jouwweb.nl
Home » Nieuwtjes

Nieuwtjes doorgeven:
Heeft U voor deze rubriek iets te melden geeft dit dan door aan de beheerder Perry.
Op een briefje of per mail met vermelding "website" aan the.relaxing.crow@gmail.com 
Of u kunt langskomen bij caravan nr. 51. (Martin en Mieke)
 In verband met de privacy nieuwe wetgeving AVG kunnen wij u melden dat er door de activiteiten commissie GEEN email- of andere gegevens worden bewaard en/of doorgegeven aan derden. Foto's worden alleen geplaatst van activiteiten.
Indien u op een foto staat en deze foto verwijderd wil hebben, neem dan contact op met the.relaxing.crow@gmail.com onder vermelding: AVG - foto verwijderen, met Perry of met Mieke (caravan nr. 51).


Nieuwe bewoners
De één gaat, de ander komt. Nieuwe gezichten zien we tijdens een rondwandeling.
Wij willen graag kennis maken met nieuwe bewoners van het caravan park.
Laat wat van U horen.
Wij stellen het zeer op prijs als nieuwe bewoners zich melden met caravan nummer en voornaam.Dit geldt ook voor onze Duitse gasten.
(Mag bij Mieke, caravan nr.51, Jeu de Bouiles laan of bij Perry).

Vaste bewoners die al jaren en jaren aanwezig zijn. Wij nodigen U uit om te vertellen over hoe het vroeger was ten opzichte van met het heden. Schroom niet. Voor foto's van vroeger houden wij ons gereed. 


Nieuwe bewoners nr 70 stellen zich voor
Wat fijn, zo leren wij elkaar kennen. Op 31 maart ontvingen wij mail van Renate en Klaus. zij staan op caravanplaats nr 70. en stellen zich in hun moedertaal voor. 

 

Wir sind Renate und Klaus
aus Deutschland, Siegerland, Nordrhein-Westfalen.
Seit 2013 sind wir hier auf "Relaxing Crow", No. 70.

Vorher waren wir mit einem Starcaravan bereits 23 Jahre im Wohnpark "Het Helmgat", Bloemendaal/Zandvoort "zuhause".
Damals haben wir uns ein gebrauchtes Mobilhome gekauft.
2019 haben wir uns für ein neues Chalet entschieden und uns schon so sehr auf die neue Saison 2020 gefreut. Leider ist durch die Corona-Pandemie alles anders gekommen. Wir hoffen sehr, dass wir bald wieder unser neues Heim genießen können und auch die "Neuen" kennen lernen.

Bleibt alle gesund !

Liebe Grüße Familie Klaus und Renate

 

Wij zijn Renate en Klaus uit Duitsland, Siegerland, Noordrijn-Westfalen.
Sinds 2013 zijn we hier op "Relaxing Crow", nr. 70.
Daarvoor waren we 23 jaar thuis met een stacaravan op het woonpark "Het Helmgat", Bloemendaal / Zandvoort.
Toen kochten we een gebruikte caravan.
In 2019 hebben we gekozen voor een nieuw chalet en keken we uit naar het nieuwe seizoen 2020. Helaas heeft de Corona-pandemie alles veranderd. We hopen dat we snel weer van ons nieuwe huis kunnen genieten en de "nieuwe" kunnen leren kennen. Blijf gezond!

Groeten familie Klaus en Renate 

 


Nieuwe bewoonster nr 94 stelt zich voor
Inderdaad, goed voorbeeld doet goed volgen. Op 25 maart ontvingen wij mail van Marianne, zij staat op caravanplaats nr 94. Dank je wel Marianne.

Graag stel ik mijzelf voor:

Mijn naam is Marianne, midden in de zestiger jaren en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Ik ben nog 36 uur per week werkzaam als verhuurmakelaar bij een grote woningcorporatie en verhuur vrijesectorwoningen in Den Haag, Zoetermeer en het gehele Westland. Eind van dit jaar ga ik met pensioen.

Sinds half september 2019 ben ik de nieuwe eigenaresse geworden van de mooie stacaravan plaats nr. 94. Ik heb lang gezocht naar een mooie, kleinschalige fijne camping in Noordwijk en Camping Relaxing Crow sprak mij heel erg aan. Dus contact gezocht met Perry, eerst op een wachtlijst gestaan totdat ik aan de beurt was.

Afgelopen jaar heb ik samen met mijn maatje Hans diverse aanpassingen binnen- en buiten werkzaamheden uitgevoerd om van de caravan mijn “eigen stekkie” te maken. Binnen is dat al zeker goed gelukt. Buiten zijn alle grote coniferen aan de zij- en achterkant door een tuinbedrijf verwijderd, nieuwe tegels naast de caravan laten leggen en Perry heeft nog met zijn vader een mooie nieuwe schutting geplaatst. Ik ben er nog niet, ik heb nog meer plannen buiten, maar daar heb ik dit jaar ruimschoots te tijd voor. Ik kijk uit naar de gezelligheid met elkaar voor de dagen dat ik kan en mag verblijven op deze mooie camping.

Ook ik kijk uit naar het mooie weer en hoop dan graag kennis te kunnen maken met u!

Hartelijke groet,

Marianne 


Nieuwe bewoners nr 111 stellen zich voor
De Op 29 februari ontvingen wij de volgende mail van de nieuwe bewoners van caravanplaats nr 111.

Wij zijn de nieuwe eigenaren van caravan nr 111. Graag stellen wij ons aan jullie voor.

Wij zijn Paul en Mireille en zijn al aardig vertrouwd met de omgeving van Noordwijk. Wij stonden in de afgelopen jaren met onze toercaravan op een seizoensplaats op de naastgelegen camping De Wulp. En omdat Noordwijk ons zo goed bevalt zijn wij bewust op zoek gegaan naar een stacaravan en hebben deze fraaie caravan gevonden. The Relaxing Crow ligt schitterend vlakbij de duinen en het strand zodat wij hier kunnen wandelen en fietsen. Ook slaan wij graag een balletje op de golfbaan in de buurt.

De caravan die wij gekocht hebben is nu circa 15 jaar oud en in prima conditie. Maar van binnen leek het wel of de tijd had stilgestaan. Daarom hebben wij daar veel energie in gestoken met als resultaat een complete make-over van het interieur. En daar kunnen we best wel een beetje trots op zijn.

 

Wij kijken uit naar het mooie weer en hopen dan kennis te kunnen maken met de andere caravaneigenaren.

Laat de zomer nu maar komen!

Wat fijn Paul en Mireille dat jullie de moeite hebben genomen om je voor te stellen. Goed voorbeeld doet goed volgen denk ik dan maar. En wat jammer dat voor iedereen alles nu anders gaat door het coronavirus. Laten we in ieder geval hopen dat we hier met goed gevolg doorheen komen en er van leren, dat we elkaar nodig hebben. Blijf gezond en let op elkaar! 


 

Renovatie toiletten achter de kantine  Afgelopen winter is er hard gewerkt om de toiletten, die gebruikt worden door gasten van de campers en tourcaravans te vernieuwen. Daarvoor moest eerst veel gesloopt worden, waardoor ook de kantine en de keuken vol bouwstof lagen. Bijgaande foto's tonen de werkzaamheden halverwege. We hopen er weer snel gebruik van te kunnen maken.


 

De kinderspeelplaats
op het grote veld is vernieuwd en verplaatst dichter bij de kantine.
I
n het vroege voorjaar zagen we graafmachines, die vlak bij het grote raam van de kantine grond aan het uitgraven waren.
Een nieuw terras dacht ik, om straks lekker buiten in het zonnetje te zitten.
Ik had het fout, want een paar weken later zien we, dat daar ter plekke een vernieuwde kinderspeelplaats is gerealiseerd, nu nog afgesloten met rood/wit lint. 
Een fijne plek, waar men zijn kroost beter in de gaten kan houden.
Ook hier hopen we  dat er weer snel kinderen kunnen spelen.

AD HOCO - gezamenlijke activiteiten, vaak mogelijk.
Neem contact op met de activiteiten commissie.

 


 


Wifi - Internet    .

KPN levert maar 2mbit snelheid op het adres van The Relaxing Crow en hier kan de beste wifi-installatie geen snelheid uit halen. Ook is er helaas geen Ziggo of glasvezel beschikbaar in de Kraaierslaan.

Toch is er een oplossing gevonden. Er zijn inmiddels op verschillende plaatsen op de camping extra antennes geplaatst en er zal gebruik gemaakt worden van een zogenaamde straalverbinding. Hierdoor is  de snelheid van het internet aanzienlijk verhoogd.

De snelheid en de hoeveelheid MB’s is echter, ook in de nieuwe situatie, niet oneindig. Voor normaal internetverkeer zal het meer dan toereikend zijn. Gezien het grote aantal gebruikers is het echter niet geschikt om grote hoeveelheden data te downloaden of video’s te streamen.

Het gebruik van Netflix, Ziggo Horizon e.d. is niet toegestaan. Dit verstoort de snelheid op het totale netwerk, waardoor andere campinggasten hinder ondervinden.

U heeft een wachtwoord nodig. Informatie bij de beheerder. 
Wij vertrouwen erop dat u het wachtwoord niet doorgeeft, behalve aan vaste campinggasten.
  


 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb